Bestellingen, Verzendkosten, Aflevering, Herroepingsrecht en Retourzendingen

Verzendkosten

De verzendkosten voor afleveradressen in Nederland bedragen € 6,95 (inclusief BTW) voor alle bestellingen met een totale orderwaarde die lager ligt dan € 100,00 (exclusief BTW). Dit is een vast bedrag dat altijd in rekening gebracht wordt ongeacht het aantal artikelen, de grootte of het gewicht van het pakket. Voor België & Duitsland bedragen de verzendkosten € 10.00 (inclusief BTW). Bestelling met een orderwaarde boven € 100,00 (exclusief BTW) worden gratis verzonden.
In de regel worden alle bestellingen die voor 12.00 uur binnenkomen en betaald zijn, binnen twee werkdagen verzonden. Wanneer het van belang is dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt, raden wij aan dit in de opmerkingen aan te geven. Voordat MasterTune de bestelling verzendt, dient deze geheel betaald te zijn.

1. Bestellingen

1.1. Uw bestellingen worden in behandeling genomen door MasterTune – Abdis Badelogehof 8 –
2544 NX Den Haag – Nederland.

MasterTune staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 23066379.
Het BTW nummer is NL0013524240B01.

1.2. Door het plaatsen van een bestelling bij MaserTune worden de algemene voorwaarden geaccepteerd en aanvaard.
1.3. Alle, in de webwinkel genoemde prijzen zijn voor consumenten inclusief BTW en exclusief verzendkosten en voor distributeurs exclusief BTW en exclusief verzendkosten.
1.4. MaterTune levert aan consumenten in Nederland, België en Duitsland. Voor alle andere landen kan en verzoek per e-mail ingediend worden. Dit verzoek wordt door MasterTune per geval beoordeeld.
1.5. Bestellingen kunnen geplaatst worden door consumenten en distributeurs via de webshop. Distributeurs komen via de inlog in een apart gedeelte van de shop. Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen één werkdag worden geannuleerd. Na deze periode is uw bestelling definitief en is een wettelijke koopovereenkomst gesloten.

2. Aflevering bestelling

2.1. Bestellingen worden in de regel verzonden per DHL Parcel.

2.2. Bij bestellingen binnen Nederland wordt er een bijdrage in de kosten van verzenden in rekening gebracht. Deze bijdrage bedraagt € 5,75 in Nederland ongeacht de grootte van het pakket. Wanneer de ordergrootte boven de € 100,00 (exclusief BTW) komt neemt MasterTune de verzendkosten voor haar rekening voor verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Voor alle andere landen kunnen de verzendkosten per land verschillen.
2.3. Wij bezorgen uw artikelen in de meeste gevallen via DHL Parcel. DHL Parcel bezorgt normaal gesproken binnen 24 uur, maar garandeert bezorging binnen 48 uur. DHL Parcel bezorgt ook op zaterdag.

3. Herroepingsrecht

3.1. De distributeur heeft het recht zonder opgave van reden de goederen te retourneren binnen een periode van 14 kalenderdagen, ingaande op de dag na ontvangst van de goederen.

3.2. Tijdens deze herroepingstermijn heeft de distributeur de mogelijkheid om zonder enige verplichting de ontvangen goederen te retourneren. Alle kosten voor het retourneren van de goederen komen voor rekening van de distributeur.

3.3. De distributeur kan alleen gebruik maken van zijn of haar herroepingsrecht indien de goederen waarom het gaat compleet, onbeschadigd en ongebruikt zijn.
Daarnaast moeten de goederen in de originele onbeschadigde verpakking met niet verbroken verzegeling geretourneerd worden.

3.4. De distributeur kan uitsluitend goederen retourneren na contact met MasterTune, volgens de regels zoals deze omschreven zijn onder retourzendingen.

3.5. Vooruitbetaalde goederen die geretourneerd worden op basis van het herroepingsrecht, zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen worden terugbetaald. Eventuele verzendkosten zullen worden verrekend.

4. Retourzendingen

4.1. Onder bepaalde voorwaarden en in overleg met MasterTune is het mogelijk artikelen die u bij ons gekocht heeft te retourneren.

4.2. Wanneer u een artikel wilt retourneren moet u contact opnemen met MasterTune. U dient hierbij duidelijk het factuurnummer en reden van retourzending te vermelden. Vervolgens krijgt u een retournummer om uw zending te retourneren.

4.3. Zonder een retournummer kunnen wij geen pakketten in ontvangst nemen. Na ontvangst van het retournummer en retouradres kunt u binnen 14 kalenderdagen het artikel onaangebroken in een deugdelijke verpakking, voorzien van een originele of kopie factuur terugsturen. Vermeld het retournummer altijd duidelijk op de verpakking.

4.4. Zodra wij uw retourzending ontvangen en beoordeeld hebben wordt u op de hoogte gebracht van de expertise en bieden wij een passende oplossing.