Distributeur worden

Als u geïnteresseerd bent om met MasterTunes te werken of te verkopen kunt u distributeur worden. MasterTunes kunnen ook ingezet worden in een CAM praktijk ter ondersteuning van de behandeling of toegepast worden als behandeling door middel van de praktijkmethode MasterTunes. Als u MasterTunes verkoopt en in de praktijk toepast is goede kennis van zaken belangrijk. Hiertoe hebben wij introductiedagen en een cursus ontwikkeld, die  gevolgd kunnen worden. Voor winkels met personeel kan in overleg een afspraak voor een introductieavond gemaakt worden. Vraag dit aan via ons contactformulier.

MasterTune heeft vier toepassings- en verkoopmogelijkheden

1. De client zelf kiest door middel van het lezen van de 40 beschrijvingen op de site welke MasterTune Set toegepast zou kunnen worden om de problemen te ondersteunen en in welke beschrijving diegene zich het meeste herkent. Deze MasterTune Set kan dan online of in een winkel of in een praktijk aangeschaft worden.

2. Winkels. In een winkel, die aangesloten is bij MasterTune als distributeur kunnen mensen de MasterTune Sets kopen, die deze winkel op voorraad heeft. De winkelier heeft de introductiedag van MasterTune gevolgd, waardoor het juiste advies voor het gebruik van de MasterTune Sets gegeven kan worden. De aangesloten winkels zijn op de site te vinden.

3. Advies Praktijken. Dit zijn praktijken, die na het geven van een behandeling aan een cliënt, advies geven over welke MasterTune Set de gegeven behandeling of de problemen van de cliënt in het algemeen kunnen ondersteunen. De behandelaar heeft de introductiedag van Mastertune gevolgd. De aangesloten praktijken zijn op de site te vinden.

4. Behandel Praktijken. Dit zijn praktijken die Mastertunes tijdens de behandeling inzetten en na de behandeling advies geven over welke MasterTune Set het beste de behandeling en het proces tussen de opvolgende behandelingen in kunnen ondersteunen. Deze behandelaars hebben de introductiedag en de cursus gevolgd. Zij werken met de praktijkmethode MasterTunes en zijn opgeleid om met MasterTune Sets en het Inventarisatie en Therapie systeem te werken in hun praktijk.

Als u distributeur wilt worden als winkel, Advies Praktijk of Behandel Praktijk kunt u zich inschrijven voor de introductiedag. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een mail sturen. MasterTunes en alle aanverwante producten dienen te allen tijde verkocht te worden tegen de door MasterTune vastgestelde verkoopprijs.

MasterTune Introductiedag of cursus
Introductiedag. Tijdens de introductiedag leert u wat alle MasterTune Sets precies inhouden en hoe deze het beste toegepast kunnen worden. Daarnaast leert u een eenvoudige testmethode om door middel van testtips te bepalen welke MasterTune Set het beste de cliënt ondersteunt.

De kosten van de introductiedag
De introductiedag kost € 100,00
Testtips die eventueel aangeschaft kunnen worden kosten € 25,00 (excl BTW).

Cursus MasterTunes. Tijdens deze 4 daagse cursus leren behandelaars die Behandel Praktijk willen worden de behandelmethode om met Multidimensionale Kinesiologie met MasterTunes te werken op meridianen en acupunctuurpunten. Bij deze methode wordt ook gebruik gemaakt van het MasterTunes Inventarisatie en Therapie systeem met 24 oorzaak categorieën om samen met de MasterTunes ingezet kunnen worden in de praktijk.

De MasterTunes en de testdoos met het Inventarisatie en Therapie systeem zijn bedoeld als materiaal om mee op acupunctuurpunten en meridianen te werken en niet gemaakt om in te nemen.

De kosten van de cursus MasterTunes
De vierdaagse cursus MasterTunes kost € 400,00
De testdoos van de MasterTunes kost € 600,00
De Inventarisatie en Therapie testdoos kost € 300,00

Accreditatie
De cursus (nr 10912) en de Introductiedag (nr K10912) zijn geaccrediteerd door het KTNO.