fbpx

Praktijken en Winkels

Winkels. In een winkel, die aangesloten is bij MasterTune als distributeur kunnen mensen de MasterTune Sets kopen, die deze winkel op voorraad heeft. De winkelier heeft de introductiedag van MasterTune gevolgd, waardoor het juiste advies voor het gebruik van de MasterTune Sets gegeven kan worden. De aangesloten winkels zijn op de site te vinden.

Advies Praktijken. Dit zijn praktijken, die na het geven van een behandeling aan een cliënt, advies geven over welke MasterTune Set de gegeven behandeling of de problemen van de cliënt in het algemeen kunnen ondersteunen. De behandelaar heeft de introductiedag van Mastertune gevolgd. De aangesloten praktijken zijn op de site te vinden.

Behandel Praktijken. Dit zijn praktijken die Mastertunes tijdens de behandeling inzetten en na de behandeling advies geven over welke Set(s) MasterTunes het beste de behandeling en het proces tussen de opvolgende behandelingen in kunnen ondersteunen. Deze behandelaars hebben de introductiedag en de cursus gevolgd. Zij werken met de praktijkmethode MasterTunes en zijn opgeleid om met MasterTune Sets en het Inventarisatie en Therapie systeem te werken in hun praktijk.

Wij zoeken de dichtstbijzijnde dealers

MasterTune®

Kromme Nering 14
2995 BH Heerjansdam